Tarih Haber Başlığı Açıklama Detay
08 Mart “Patlamadan Korunma Yönetimi” Konulu Seminer Yapıldı.
  Okulumuzda 06 Mart 2018 Salı günü Pulse Firmasının Genel Müdürü Onur AKGÜN ve uzman Zeynep Akçay ÇİFTÇİ’nin katıldığı “Patlamadan Korunma Yönetimi”  konulu bir konferans gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu seminer sonunda öğrencilere katılım belgesi dağıtıldı.
23 Aralık Körfez Belediyesi Marshall Kampüsünü İhya Etti
27 Mayıs Öğrencilerin Mutlu Günü
Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet töreninde coştu. Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O öğrencileri Körfez Belediyesi Hereke Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde okullarını bitirmenin mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadılar.
26 Mayıs Velilere Fotoğraf Gösterisi
     Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Mevzuniyet törenine katılan öğrenci ailelerine, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları ödevlerden derlenen bir fotoğraf gösterisi yapıldı.

Bölüm hocası Ayfer Kanat AYDEMİR tarafından hazırlanan fotoğraf gösterisinde yer alan birbirinden güzel fotoğraflar aileler tarafından çok beğenildi.

Mezuniyet töreni öncesi okulun konferans salonunda yapılan gösteri öğrenci ailelerini gururlandırdı.

18 Mayıs Öğrencilerimiz Spora Doydu
Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O’da Düzenlenen Basketbol ve Voleybol Turnuvalarına çok sayıda öğrenci katıldı.

Marshall Kampüsünde düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvaları öğrencilerin yoğun katılımıyla 18 Mayıs 2016 Tarihinde gerçekleşti.

“Takımını Kur, Oyuna Katıl” Sloganı ile düzenlenen turnuvalara Basketbolda 7 Takım, Voleybolda ise 8 Takım katıldı. Voleybolda NİGGA İsimli karma takım turnuvayı kazanırken, Basketbolda ise PANZERLER adlı karma takım şampiyon oldu.

Gün boyunca süren turnuvalara öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Kurulan karma takımlara bazı hocalarımızda katıldı.

Turnuvaların Madalya Töreni 27 Mayıs Cuma günü düzenlenecek mezuniyet töreninde verileceği bildirildi.

05 Mayıs Marshall Kampüsüne Bahar Çiçeklerle Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Körfez Belediyesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O.’nu çiçeklerle donattı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Körfez Belediyesinin gönderdiği mevsimlik çiçekler ve gül fideleri belediye ekipleri, okulumuz temizlik personeli ve öğrencilerimiz tarafından okulumuzun çeşitli yerlerine dikildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış aylarında okulumuzun yaptığı müracaat sonucu Mayıs ayının başında 2400 adet kadife ve çeşitli sukkullent bitkiyi okulumuza gönderdi.

Körfez Belediyesininde gönderdiği 40 kasa sardunya ve ortanca bitkisi ile birlikte 10 adet gül fideside belediye ekipleri, öğrencilerimiz ve temizlik personelimiz tarafından okulumuzun çeşitli yerlerine dikildi.

04 Mayıs Öğrencilerimiz D.G.S.’ye Hazır

Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O.’da Her sene düzenlenen D.G.S. Hazırlık Kursu’nun sonuna gelindi. 50’Den fazla öğrencinin katıldığı ve derse giren eğitmenlerin yol parasını karşılamak üzere alınan çok cüzi ücret ile yapılan D.G.S. Kursu öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Ögr.Gör. Barış DEMİR Tarafından düzenlen ve Ocak Ayında başlayan D.G.S. Kursunda Eğitim Fakültesinden gelen başarılı öğrenciler eğitmen olarak görev yaptı. Barış DEMİR “Geçtiğimiz senelerde çok olumlu sonuçlar aldığımız kursumuzdan bu senede öğrencilerimizin başarılı sonuçlar alması bekliyoruz.” Dedi.

30 Aralık MARSHALL KAMPÜSÜ’NDE BÜYÜK YENİLENME
MARSHALL KAMPÜSÜ’NDE BÜYÜK YENİLENME

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nun eğitim verdiği Marshall Kampüsünde son iki ayda, kalorifer borularından su borularına, internet hatlarından kaldırımlara kadar tüm altyapı yenilendi.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nda Ekim ayından itibaren başlayan ve İSU, Körfez Belediyesi ve Rektörlüğümüzün destekleriyle devam eden altyapı yenileme çalışması son evresine geldi.

Marshall Firmasının restorasyonunu yapmasından sonra, yıllardır böyle bir yenileme görmeyen Hereke Marshall Kampüsü’nde ilk olarak okulu çevreleyen çitlerin yenilenmesi gerçekleştirildi. Daha sonra kalorifer boruları tamamen yenilendi. Hemen ardından su borularının yenilenmesi ve internet ağının bazı bölümlerinin fiber kablo ile değiştirilmesi gerçekleştirildi. Son olarak da Körfez Belediyesi’nin katkılarıyla kaldırımlar, atık su giderleri ve asfalt yenilemesi yapıldı.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet ERDİL yapılan yenileme işlemlerinden dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ olmak üzere Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek “Sayın Rektörümüz Marshall Kampüsü’ne çok önem veriyor, sağolsun isteklerimizi hiç geri çevirmedi, uzun yıllardır böyle bir yenilenmeye ihtiyaç duyan okulumuz neredeyse baştan aşağı yeniden yapıldı. Bunun yanı sıra Körfez Belediyesi’nin okulumuza verdiği destekten çok mutluyuz. Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN’a, İSU Genel Müdürü İlhan BAYRAM’a ve çalışmalar sırasında ekipleri yönlendiren ve kontrol eden Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ’ye çok teşekkür ederim” dedi.

04 Aralık Logi Trans Lojistik Fuarı Gezisi
20 Kasım 2015 tarihinde Lojistik Programı öğrencileri Öğretim Elemanımız Ayfer ÖZMEN eşliğinde Logi Trans Lojistik Fuarına katıldılar.
04 Aralık Web Sayfamız Yenilendi
Okulumuzun Web sayfasının yenilenmesinde emeği geçen Mühendislik Fakültesi’nden  Uzman  Ömür CAN ve Okulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. İlknur MERİÇ’e Okul Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet ERDİL tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.