Üniversitemiz, Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerindeki 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni Rektörümüz ve üniversitemiz senatörlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şenkal, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sema Aşkın Keçeli, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Süleyman Yiğit, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Latif, Adalet MYO Müdürü Doç. Dr. Bayram Keskin, Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Akbulut ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Şule Kılcı'dan oluşan senatörler hazır bulundu. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK üyeleri, üniversitelerin rektörleri ve senato üyeleri ile öğretim üyesi ve öğrencilerin de katılım gösterdiği törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni akademik yılın ülkemiz için başarılı, verimli, huzurlu olması temennisinde bulundu.