Başlık: "Öğrencilerimiz Spora Doydu "

18 Mayıs 2016

Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O’da Düzenlenen Basketbol ve Voleybol Turnuvalarına çok sayıda öğrenci katıldı.

Marshall Kampüsünde düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvaları öğrencilerin yoğun katılımıyla 18 Mayıs 2016 Tarihinde gerçekleşti.

“Takımını Kur, Oyuna Katıl” Sloganı ile düzenlenen turnuvalara Basketbolda 7 Takım, Voleybolda ise 8 Takım katıldı. Voleybolda NİGGA İsimli karma takım turnuvayı kazanırken, Basketbolda ise PANZERLER adlı karma takım şampiyon oldu.

Gün boyunca süren turnuvalara öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Kurulan karma takımlara bazı hocalarımızda katıldı.

Turnuvaların Madalya Töreni 27 Mayıs Cuma günü düzenlenecek mezuniyet töreninde verileceği bildirildi.