Başlık: "Marshall Kampüsüne Bahar Çiçeklerle Geldi"

05 Mayıs 2016

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Körfez Belediyesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O.’nu çiçeklerle donattı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Körfez Belediyesinin gönderdiği mevsimlik çiçekler ve gül fideleri belediye ekipleri, okulumuz temizlik personeli ve öğrencilerimiz tarafından okulumuzun çeşitli yerlerine dikildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış aylarında okulumuzun yaptığı müracaat sonucu Mayıs ayının başında 2400 adet kadife ve çeşitli sukkullent bitkiyi okulumuza gönderdi.

Körfez Belediyesininde gönderdiği 40 kasa sardunya ve ortanca bitkisi ile birlikte 10 adet gül fideside belediye ekipleri, öğrencilerimiz ve temizlik personelimiz tarafından okulumuzun çeşitli yerlerine dikildi.