Başlık: " ÖĞRENCİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI"

20 Nisan 2016

Çevre öğrencisi Emre Aydın’ın geliştirdiği izmarit atma aparatı İznik Belediyesi tarafından çok beğenildi.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO, Çevre Temizliği ve Denetimi programı öğrencisi Emre Aydın’ın geliştirdiği izmarit söndürme ve atma ekipmanı İznik Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Emre Aydın'ın İzmaritsiz bir çevre projesi kapsamında geliştirdiği ekipman İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın desteği ile İznik Belediyesi Kademe İşleri tarafından üretilerek çeşitli caddelere konulmaya başlandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Bu güzel proje için Emre kardeşimizi kutluyorum. İznik’in Altyapı ve Üst yapısını tamamlamak üzereyiz. Artık cadde ve sokaklarımız pırıl pırıl ve tertemiz olmalıdır. Emre'nin projesi gençlerimize güzel bir örnek. Gelişen teknoloji devrinde üretken gençler her zaman geleceğin lokomotifi olmuştur ve olacaktır.” Dedi.

İznik Belediye Kademe İşleri tarafından üretilen 40 adet izmarit söndürme ve atma Projesi Kılıçaslan Caddesine yerlerine monte edildi.