Başlık: "MARSHALL KAMPÜSÜ’NDE BÜYÜK YENİLENME "

30 Aralık 2015

MARSHALL KAMPÜSÜ’NDE BÜYÜK YENİLENME

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nun eğitim verdiği Marshall Kampüsünde son iki ayda, kalorifer borularından su borularına, internet hatlarından kaldırımlara kadar tüm altyapı yenilendi.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nda Ekim ayından itibaren başlayan ve İSU, Körfez Belediyesi ve Rektörlüğümüzün destekleriyle devam eden altyapı yenileme çalışması son evresine geldi.

Marshall Firmasının restorasyonunu yapmasından sonra, yıllardır böyle bir yenileme görmeyen Hereke Marshall Kampüsü’nde ilk olarak okulu çevreleyen çitlerin yenilenmesi gerçekleştirildi. Daha sonra kalorifer boruları tamamen yenilendi. Hemen ardından su borularının yenilenmesi ve internet ağının bazı bölümlerinin fiber kablo ile değiştirilmesi gerçekleştirildi. Son olarak da Körfez Belediyesi’nin katkılarıyla kaldırımlar, atık su giderleri ve asfalt yenilemesi yapıldı.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet ERDİL yapılan yenileme işlemlerinden dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ olmak üzere Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek “Sayın Rektörümüz Marshall Kampüsü’ne çok önem veriyor, sağolsun isteklerimizi hiç geri çevirmedi, uzun yıllardır böyle bir yenilenmeye ihtiyaç duyan okulumuz neredeyse baştan aşağı yeniden yapıldı. Bunun yanı sıra Körfez Belediyesi’nin okulumuza verdiği destekten çok mutluyuz. Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN’a, İSU Genel Müdürü İlhan BAYRAM’a ve çalışmalar sırasında ekipleri yönlendiren ve kontrol eden Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ’ye çok teşekkür ederim” dedi.